PLAĆANJE ROBE

Plaćanje robe možete da obavite na tri načina:
1.plaćanje pouzećem prilikom isporuke kurirskoj službi Post Express. Iznos porudžbine uvećan za troškove dostave plaćate kešom kuriru kada vam dostavi pošiljku. Isporuka se vrši putem kurirske službe Post Express po važećem cenovniku link.
2. preko računa (avansno po primljenom predračunu) i
3. platnim karticama online direktno na našem sajtu.

Plaćanje karticama

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odaberite opciju plaćanja karticama. Zatim ćete biti preusmereni na stranicu Komercijalne banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Radi sigurnije Internet kupovine, Komercijalna banka podržava Verified by Visa i MasterCard Secure code zaštitu (3D Secure verifikaciju kartica). Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, jer se unos i provera podataka isključivo obavljaju između korisnika kartice i Komercijalne banke. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko BIOSS sajta mora ispunjavati sledeće uslove: 1.Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini;  2.Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 10 do 18h. Možete nas kontaktirati putem e-mail-a bioss@bioss.rs

ISPORUKA ROBE

Nakon što ste završili proces poručivanja na svoju e-mail adresu koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti obaveštenje o napravljenoj porudžbini i detaljima iste. Kontaktiraćemo Vas telefonom ili mejlom u najkraćem mogućem roku da potvrdimo Vašu porudžbinu i dogovoriti se o tačnom vremenu slanja i isporuke pošiljke. Porudžbine će biti obrađene i isporučene u roku od 5 radnih dana nakon uplate, ili u roku od 5 radnih dana od dana poručivanja u slučaju plaćanja pouzećem. Isporuka se vrši putem kurirske službe Post Express po važećem cenovniku link. Ukoliko plaćanje vršite pouzećem Post Express će Vam pouzećem naplatiti i troškove isporuke, koji se obračunavaju prema važećem cenovniku Post Express-a  i koji zavise od mesta gde se pošiljka šalje, od vrednosti pošiljke i težine paketa. Za porudžbine čiji je iznos 3000,00 dinara i više – troškovi dostave su besplatni!