PLAĆANJE ROBE

Plaćanje robe možete da obavite na dva načina:
1.Plaćanje pouzećem prilikom isporuke kurirskoj službi Post Express. Iznos porudžbine uvećan za troškove dostave plaćate kešom kuriru kada vam dostavi pošiljku. Isporuka se vrši putem kurirske službe Post Express po važećem cenovniku link.
2. Virmansko i plaćanje uplatnicom u pošti, banci ili e-bankingom. Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-bankinga), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde porudžbine. Na uplatnici treba da upišete u delu:
Svrha uplate: broj Vaše narudžbine
Primalac: BIOSS – PETROVIĆ IN DOO
Broj računa primaoca: 205-17517-14

Dostava elektronskog fiskalnog računa na mejl kupca vrši se nakon evidentirane uplate. Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 10 do 18h. Možete nas kontaktirati putem e-mail-a bioss@bioss.rs

Za pravna lica : Na mejl bioss@bioss.rs nam pošaljite tačnu adresu, naziv i PIB Vašeg preduzeća, kako bismo Vam e-mail-om dostavili zvaničan predračun za plaćanje.

ISPORUKA ROBE

Nakon što ste završili proces poručivanja na svoju e-mail adresu koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti obaveštenje o napravljenoj porudžbini i detaljima iste. Kontaktiraćemo Vas telefonom ili mejlom u najkraćem mogućem roku da potvrdimo Vašu porudžbinu i dogovoriti se o tačnom vremenu slanja i isporuke pošiljke. Porudžbine će biti obrađene i isporučene u roku od 5 radnih dana nakon uplate, ili u roku od 5 radnih dana od dana poručivanja u slučaju plaćanja pouzećem. Isporuka se vrši putem kurirske službe Post Express po važećem cenovniku link. Ukoliko plaćanje vršite pouzećem Post Express će Vam pouzećem naplatiti i troškove isporuke, koji se obračunavaju prema važećem cenovniku Post Express-a  i koji zavise od mesta gde se pošiljka šalje, od vrednosti pošiljke i težine paketa.