KURS FITOTERAPIJE

BIOSS organizuje praktičnu nastavu na kursu Fitoterapija koji se održava u Srpskom lekarskom društvu od 2014. godine pri Udruženju za kvantnu medicinu Quanttes iz Beograda. Škola fitoterapije i travarstva okuplja zdravstvene radnike koji, posle završene edukacije, mogu da dobiju dozvolu od strane Ministarstva zdravlja. Lečenje biljem u Srbiji ima dugu tradiciju i skoro svako domaćinstvo u Srbiji ima neku knjigu o lečenju lekovitim biljkama.

Praktična nastava na kursu Fitoterapija održava se u Laboratoriji BIOSS, a rukovodioci praktične nastave su dr Nada Petrović dipl. ing.i dr Slobodan Petrović dipl. ing. Za više informacija posetiti našu Facebook stranicu  BIOSS Laboratories Fitopreparati & Fitokozmetika  https://www.facebook.com/proizvodisalekovitimbiljkama/

.

EDUKATIVNE RADIONICE

Edukativne radionice prirodne kozmetike i aromaterapije o primeni etarskih ulja za lične potrebe. Naučićete kako pravilnim korišćenjem etarskih ulja možete pomoći sebi u svakodnevnom životu, kod kuće, na radu i za vreme odmora. Saznaćete koje osobine poseduju različita etarska ulja, kako i na koji način ona deluju na kožu i organizam. Detaljnije informacije i prijave na 069/ 367 74 50 ili putem BIOSS Laboratories Fitopreparati & Fitokozmetika Facebook stranice.

100% PRIRODNO

Upoznaćete se sa 100% prirodnim etarskim uljima, hidrolatima i ekstraktima koje proizvodimo u našoj laboratoriji.