KURS FITOTERAPIJE

BIOSS organizuje praktičnu nastavu na kursu Fitoterapija koji se održava u Srpskom lekarskom društvu od 2014. godine pri Udruženju za kvantnu medicinu Quanttes iz Beograda. Škola fitoterapije i travarstva okuplja zdravstvene radnike koji, posle završene edukacije, mogu da dobiju dozvolu od strane Ministarstva zdravlja. Lečenje biljem u Srbiji ima dugu tradiciju i skoro svako domaćinstvo u Srbiji ima neku knjigu o lečenju lekovitim biljkama i zato je veoma važno da sačuvamo ovaj prirodni resurs koji nam je priroda podarila.

ACCADEMIA INTEGRATIVA

Programski savet Centra za edukaciju, Accademia integrativa, pri udruženju Quanttes, usvojio je predlog organizovanja edukacije u oblasti Fitoterapije. Praktična nastava na kursu Fitoterapija održava se u Laboratoriji BIOSS, a rukovodioci praktične nastave su dr Nada Petrović dipl. ing.i dr Slobodan Petrović dipl. ing.

.

EDUKATIVNE RADIONICE

Jednom mesečno se održavaju edukativne radionice aromaterapije o primeni etarskih ulja za lične potrebe. Naučićete kako pravilnim korišćenjem etarskih ulja možete pomoći sebi u svakodnevnom životu, kod kuće, na radu i za vreme odmora. Saznaćete koje osobine poseduju različita etarska ulja, kako i na koji način ona deluju na kožu i organizam. Detaljnije informacije i prijave na 069/ 367 74 50 ili putem BIOSS Laboratories Fitopreparati & Fitokozmetika Facebook stranice.

100% PRIRODNO

Upoznaćete se sa 100% prirodnim etarskim uljima koja proizvodimo u našoj laboratoriji.