USLOVI KUPOVINE

Internet stranica www.bioss.rs u daljem tekstu: stranica ili Stranica, je u vlasništvu firme „BIOSS-PS i ostali“, sa matičnim brojem 17376098,  PIB : 100434122 i sedištem u Bulevar oslobođenja 401/i, 11040 Beograd, Srbija, E-mail :bioss@bioss.rs, Tel. 011/367 74 50 (u daljem tekstu: BIOSS).

Korišćenjem internet stranice prihvatate i slažete se sa svim aktuelnim pravilima i uslovima, koji s vremena na vreme mogu biti izmenjeni u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštavanja. Sve cene su izražene sa uračunatim porezom na promet (PDV) u srpskoj nacionalnoj valuti, dinarima ili u evrima (možete koristiti konvertor).  BIOSS zadržava pravo da promeni cene proizvoda u online prodavnici. Korišćenjem internet stranice smatra se da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima kupovine.

Opšti uslovi poslovanja BIOSS online prodavnice definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši porudžbinu i plaćanje u Internet prodavnici www.bioss.rs

Prilikom unosa Vaših ličnih podataka u obavezi ste da pružite istinite, tačne, važeće i potpune informacije (i da dokle god koristite Vaš nalog na web sajtu, ažurirate te informacije tako da bi bile istinite, tačne, važeće i potpune). Odgovorni ste za održavanje poverljivosti i bezbednosti Vašeg korisničkog imena i lozinke. Lozinka je tajna i poznata je samo korisniku koji je dobija putem svoje elektronske adrese. Korisnik je dužan da vodi računa da njegovo korisničko ime i lozinku koristi samo on, ili drugo lice ovlašćeno da postupa u njegovo ime.

BIOSS je nosioc autorskih prava na celokupni sadržaj www.bioss.rs stranice. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici ne smeju se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez dopuštenja BIOSS-a.

Informacije o etarskim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovde nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mere predostrožnosti navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način delovanja, moguće interakcije i posledice njihovog korištenja. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih saveta, propisivanje terapije, postavljanje dijagnoze ili uputstava o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih. Informacije sadržane na ovoj web stranici nije dozvoljeno koristiti za dijagnostifikovanje ili lečenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa, za to kvalifikovanim, medicinskim osobljem.

UPUTSTVO KAKO KUPOVATI

UPUTSTVO KAKO KUPOVATI :
1.Odaberite proizvode po vašoj želji
2. Kliknite na dugme  U KORPU
3. Kliknite na  simbol korpe u gornjem izborniku odakle ćete moći pregledati izabrane proizvode
4. Ako ste završili kupovinu kliknite ispod poručenih proizvoda na dugme  NASTAVI SA PORUČIVANJEM
5. Ispunite podatke za dostavu i kliknite na dugme NASTAVI SA PORUČIVANJEM
6. Ako imate specijalne napomene o isporuci i slično dodajte ih u delu Dodatne informacije.
7. Kliknite na  dugme PORUČI
8. Na Vašu email adresu stići će potvrda porudžbine