PLAĆANJE ROBE

Plaćanje robe možete da obavite na tri načina:
1.plaćanje pouzećem prilikom isporuke kurirskoj službi Post Express. Iznos porudžbine uvećan za troškove dostave plaćate kešom kuriru kada vam dostavi pošiljku. Isporuka se vrši putem kurirske službe Post Express po važećem cenovniku link.
2. preko računa (avansno po primljenom predračunu) i
3. platnim karticama online direktno na našem sajtu (uskoro u ponudi).

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 10 do 18h. Možete nas kontaktirati na telefon 069/3677450 ili na bioss@bioss.rs

ISPORUKA ROBE

Nakon što ste završili proces poručivanja na svoju e-mail adresu koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti obaveštenje o napravljenoj porudžbini i detaljima iste. Kontaktiraćemo Vas telefonom u najkraćem mogućem roku da potvrdimo Vašu porudžbinu i dogovoriti se o tačnom vremenu slanja i isporuke pošiljke. Porudžbine će biti obrađene i isporučene u roku od 5 radnih dana nakon uplate, ili u roku od 5 radnih dana od dana poručivanja u slučaju plaćanja pouzećem. Pošiljke šaljemo najčešće istog dana ili sutradan. Isporuka se vrši putem kurirske službe Post Express po važećem cenovniku link.